Låt oss presentera Boardic EasyUp Clip som är en lättmonterad och hållbar plywoodlåda för transporter och export. Fördelen med det här plywoodemballaget är att du kan lasta godset först och montera sidorna efteråt. Spåren i botten gör att sidorna står av sig själva. Monteringen är tyst genom att du slipper spikpistol eller skruv och i stället använder clips för att sätta ihop lådan. När du är klar lägger du på locket och bandar den. Locket är också gjort av plywood och har en plywoodlist på insidan som gör att det är lätt att passa in.

 

Enkel montering med Boardic EasyUp Clip

Du kan få den både i standardformat och specialbyggd

Transportlådan finns i standardstorlekar från 1200 x 800 x 800 mm som en person enkelt klarar att resa. Vi kan också anpassa den till dina behov i storlekar upp till 2100 x 2100 x 2100 mm. I stora storlekar kan det behövas två personer för monteringen.

Lätt men ändå stadig

Plywoodlådan passar till de flesta typer av gods, exempelvis reservdelar, motorer, komponenter och långtidsförvaring inomhus. Vi får ofta positiva kommentarer från personal som sköter själva packningen. Dels är lådan lätt i vikt (den lättaste vi har i förhållande till sin storlek). Dels tar den liten plats när den är omonterad. Och även om den är lätt, så är den stadig genom att den är förstärkt på insidan med trälister.

Din logotyp på lådan

Vill du att ditt varumärke ska finnas på lådan? Vi trycker din logotyp med enfärgstryck.

Kan återanvändas

Så länge lådan är hel kan den mycket väl fungera i returflöden eller återanvändas på annat sätt. Trä och plywood är ju hållbara material som kan leva länge.

Så kom den till

Idén till EasyUp Clip fick vi efter en resa till Tyskland där vi såg en liknande som användes i militärindustrin. Vi tänkte att en låda av liknande typ skulle vi själva kunna skapa av våra plywoodskivor. Vi hittade en bra tillverkare av clipsen och det fanns inget patent som lådan krockade med, så det var fritt fram för oss att tillverka. Nu är den en av våra mest efterfrågade trälådor. Den är naturligtvis godkänd enligt ISPM15 för exportflöden.

Standardformaten som vi har på lager är:

1200 x 800 x 800 mm. Höjd inklusive 4–vägspall 925 mm.
1600 x 1200 x1200 mm. Höjd inklusive 4–vägspall 1325 mm.

Är du intresserad av våra transportemballage? Kontakta oss för mer information och offert!