Boardics träbaserade förpackningar och emballage har många starka kunder som transporterar olika typer av gods över hela världen. Nu behöver vi dig som vill vara med och utveckla våra förpackningar ytterligare.

I ditt jobb som Förpackningstekniker och Produktutvecklare ansvarar du både för att produkterna håller rätt standard och kvalitet samt att vi utvecklar och anpassar dem enligt våra kunders önskemål. Du jobbar tätt ihop med vår säljkår och stöttar med teknisk kompetens i gemensamma kundbesök. Du ansvarar för att ta fram underlag och idéer och samarbetar nära med vår fabrik i Estland. I din roll rapporterar du direkt till vår VD.

Är du vår nästa kollega?
För att passa för jobbet behöver du ha teknisk utbildning på högskolenivå samt behärska CAD CAM 3-D-ritning. Du har goda kunskaper i Office och är väl införstådd med att göra konstruktionsberäkningar. Du har lätt för att kommunicera och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har B-körkort och har du dessutom erfarenhet från förpackningsbranschen, är det en merit.

Sök nu!
Vi behöver dig omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Norrköping. Skicka ett brev och ditt CV till per.ekerbring@boardic.com så snart som möjligt, så svarar vi så fort vi kan.