Boardics träbaserade förpackningar och emballage har många starka kunder som transporterar olika typer av gods över hela världen. Nu behöver vi en emballage-snickare som vill vara med och bygga deras emballage.

vi bygger emballage och transportlådor

I ditt jobb som emballage-snickare kommer du att få bygga såväl våra standardprodukter som speciallösningar. Du får jobba i ett ambitiöst, kvalitetsmedvetet och härligt gäng på vår produktionsenhet i Norrköping.

Är du vår nästa kollega?
Vi ser gärna att du är en noggrann, pålitlig person som har lätt för att samarbeta. Du är skolad inom snickeri, har truckkort, B-körkort samt tidigare vana att jobba med snickerimaskiner som exempelvis spikpistol och sågmaskiner. Har du arbetat med klyvsåg, optimeringssåg och skivsåg är det ett plus. Erfarenhet från förpackningsbranschen är också en merit.

Sök nu!
Vi behöver dig omgående och anställer snarast. Tjänsten är en provanställning om 3 månader på heltid med placering i Norrköping. Skicka ett brev och ditt CV till patrik.andersson@boardic.com så snart som möjligt. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta produktionschef Patrik Andersson, 011-19 44 12.

Läs mer om Boardic och våra produkter!