Tjänster kring
förpackning och emballage

Hos Boardic hittar du ett stort sortiment förpackningar, emballage och skivor i olika prisklasser med olika styrka och utförande. Våra förpackningar är smidiga att hantera och med de olika tjänster vi erbjuder, kan vi anpassa dem i både storlek och form.

Konstruktion, ritningar och beräkningar

Behöver du konsultation kring konstruktion, ritningar eller beräkningar? Våra förpackningstekniker har lång erfarenhet av förpackningar och logistik. De gillar utmaningar och samarbetar gärna med dig för att skapa både innovativa och praktiska lösningar.

Vi hjälper också till med att ta fram prototyper till de produkter vi utvecklar tillsammans med dig och sköter projektledningen genom hela processen.

Packning/Container

Vi har bred erfarenhet av att packa och inreda lådor och containrar för logistik och långvarig förvaring. Vi plastar in och gör alla nödvändiga moment så att godset kommer fram i rätt kondition. Vi har erfarenhet både när det gäller VCI-packning och sjöpackning.

Godshantering & packning

Vi utför all typ av kontraktspackning och godshantering. Ingenting är omöjligt och ingen uppgift är för stor för oss på Boardic.